Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Együtt a bölcsődés korú gyermekekért! – Szakmai délután

5 óra

A Neteducatio a bölcsődében dolgozó szakemberekre is gondol! Tölts velünk egy kellemes délutánt, töltődj, inspirálódj!

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus, Szülők
Idő/kredit: 5
Azonosító:
Bruttó ár:
1 980 Ft Jelentkezem

Részletes információ

 

A Neteducatio a bölcsődében dolgozó szakemberekre is gondol! Tölts velünk egy kellemes délutánt, töltődj, inspirálódj!

 

Számtalan rendezvényt, képzést, szakmai napot szerveznek a pedagógusoknak országszerte, de valahogy mindig kimaradnak a 3 év alatti kicsinyekkel foglalkozó szakemberek. A Neteducatio, reagálva a kisgyermeknevelők igényeire, 2018 novemberében kiadta az első, bölcsődei szakembereknek készült kiadványát. Az új évben pedig még több meglepetéssel készülünk, először is egy tartalmas szakmai délutánra invitáljuk azokat a szakembereket, szülőket és érdeklődőket, akiknek szívügyük a 3 éves kor alatti korosztály nevelése.

 

Csak egy mozijegy ára! Mit tartalmaz? Kávét, teát, aprósüteményt, a szakmai programokat, a tombolát, a vásárlási kedvezményt, a jó hangulatot, a szakmai megújulást, igazolást 5 kreditről, a kellemes környezetet.

 

Gyere, tarts velünk!

Program:

12.30 – 13.00: Regisztráció

13.00 – 13.15: Páll Viktória köszöntője

13.15 – 13.45: Csóka Éva, a Kisgyermeknevelők tevékenységkalendáriumának szerzője

13.45 – 14.00: Kávé- és teaszünet

14.00 – 15.00: Koscsóné Kolkopf Judit (a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék vezetője) előadása

15.00 – 15.15: Kávé- és teaszünet

15.15 – 16.15: dr. Asztalos Kata (a Szegedi Tudományegyetem adjunktusa): Az élményközpontú zenei nevelés lehetőségei a bölcsődében – játékos, interaktív előadás közös énekléssel

16.15 – 16.30: Tájékoztató a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről

16.30: A program zárása, tombola

 

Szakértőink, meghívott vendégeink:

Dr. Asztalos Kata a Szegedi Tudományegyetem adjunktusa. Fő kutatási területe a zenei képességek fejlődésének vizsgálata.Rendszeresen tart előadásokat hazai és nemzetközi konferenciákon. 2014-ben megalapította a JuGyu Zenei Műhelyt, amely kreatív zenei közösségként működik a szegedi óvó-és tanítószakos hallgatók részvételével. Az elmúlt években több gyerekmusical zenei vezetőjeként is dolgozott, a BabyRose Program alapítója és gondozója.

Koscsóné Kolkopf Judit: 2013 óta vezetem a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődéket (JEB), ahol 492 gyermek napközbeni bölcsődei ellátását biztosítjuk kerületi szinten, 7 tagintézményben. Az intézményemhez tartozik a főváros egyetlen Biztos Kezdet Gyerekháza is, amely 2017. évben elnyerte a Zalabai Gábor díj – A Budapesti Esélyegyenlőségéért díjat. Az általam vezetett intézményben több jó gyakorlatot valósítunk meg, többek között az irodalmi nevelés, a munkatársak folyamatos szakmai fejlesztése és a reform gyermekélelmezés területén is. Részt veszünk a kisgyermeknevelők középfokú DUÁLIS gyakorlati képzésében, a digitális eszközhasználat kutatásában. Az Erasmus+ keretében stratégiai partnerséget alakítottunk ki magyar, olasz és spanyol felsőoktatási és bölcsődei szakemberekkel. Elkészítettük a bölcsődei nevelés-gondozás kerületünk sajátosságaira figyelő protokollját és tervezzük a koragyermekkori zenei nevelés és a környezeti kultúra fejlesztését is.

Csóka Éva: “Kisgyermeknevelőként fontosnak tartom a gyermekek érzelmi nevelését már a születésüktől kezdve. Egy szeretetteljes, stabil bölcsődei élet kialakításán dolgozom kollégáimmal együtt, ahol egymás elfogadása és a közös élmények öröme kiemelt fontosságú. A gyermek csillogó szemei, mosolygós arca, amit a játék, a mesélés, éneklés során látok és hallok, megerősít abban, hogy a legszebb hivatást választottam.”

 

 

Időpont: 2019. január 23. szerda

Helyszín: 1015 Budapest, Hattyú utca 14., Hattyúház: Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotó Tér (3. emelet, az épületben, lifttel; az utcaszintről a 2. emelet)

 

Hogyan jutsz a helyszínre?

KATTINTS IDE A SEGÍTSÉGÉRT.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.


1 980 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Játékos képességfejlesztés tervezése és megvalósítása az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft Jelentkezem
30 óra

A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek – továbbképzés tanítók és tanárok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft Jelentkezem