Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Differenciálás az óvodában-továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

30 óra

Úgy érzi képtelen lépést tartani a mai gyerekekkel, holott több évnyi tapasztalata van? Vagy épp ellenkezőleg, a főiskola után úgy érzi elengedték a kezét és bizonytalan? Szeretné hatékonyabbá tenni az óvodai mindennapokat? A Neteducatio egy, a piacon ritkaságnak számító képzést kínál Önnek, ami hatékony segítségére lesz az óvodai differenciálásban!

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Óvodapedagógus
Idő/kredit: 30/30
Azonosító: 575-74/2017
Bruttó ár:
29 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

 

Végre itt a várva-várt Differenciálás az óvodában képzés! Sok kérés, megkeresés érkezett hozzánk, hogy készítsünk egy friss, modern képzést, melyről az óvodapedagógusok elméleti és gyakorlati tudást szerezhetnek az óvodai differenciálás témaköréből.

A piacon ritkaságnak számító képzés!

 

30 órás akkreditált távoktatásos továbbképzés + ajándék e-book (Nótinné Csikós Marianna: Egyéni képességekhez igazított játékok az óvodában)

 

A képzés akkreditációs száma: 575-74/2017

Részletes információ

„A gyermek fejlődésére nézve legkisebb korától fogva döntő fontosságú, hogy érezze, nemcsak hogy szeretik, hanem olyannak szeretik, amilyen.” /Hermann Alice/

Minden gyermek más és más képességgel, adottsággal rendelkezik, más tempóban fejlődik és érdeklődésük is különböző területekre fókuszál.  A differenciálás módszereinek ismerete és használata elengedhetetlen a 21. század gyermekeinek nevelésében.Az eltérő képességek és fejlődési utak figyelembevétele és tiszteletben tartása minden óvodapedagógus elé kihívásokat állít, melyek kezelésében nyújtunk most segítséget elméleti és gyakorlati tudástartalmakkal. Rávilágítunk arra is, hogy hogyan és mivel lehet differenciálni az óvodában, és kit NEM differenciálunk! Továbbá megismerheti az óvodában alkalmazott munkaformákat.

 

„ A gyerek olyan, mint a pillangó a szélben: Egyesek magasabbra szállnak, mint mások, de mindegyikük legjobb tudása szerint repül. Miért hasonlítanánk hát össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű!” /Ismeretlen szerző/

 

Differenciálni a gyermek megismerése, adottsága, képessége, készsége, jártassága, ismeretei és az óvodai tanulás értelmezése nélkül nem lehetséges.Képzésünkben ehhez is segítséget nyújtunk, bemutatjuk Önnek, hogyan differenciálhat az óvodai mindennapokban, a játékos tevékenységek során. Ez utóbbiakat műveltségtartalmak szerint, csoportosítva mutatjuk be, hogy Ön minél hasznosabban tudja felhasználni az ismereteket gyakorlati munkája során.

 

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

 

A továbbképzés tartalma: 

Bevezető

1.tanulási egység: A differenciálás módszertana

2.tanulási egység: Játékos tevékenységekben megvalósuló tanulás a differenciálás lehetőségeivel a műveltségtartalmak alapján I. (tartalmazza: Ajándék e-book!)

3.tanulási egység: Játékos tevékenységekben megvalósuló tanulás a differenciálás lehetőségeivel a műveltségtartalmak alapján II.

A képzés zárása

 

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

 • Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
 • Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a  befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


29 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Genially – A zseniális online mindentudó eszköz a pedagógusok szolgálatában (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 29 900 Ft Jelentkezem
15 óra

Jeles napok a bölcsődében – Továbbképzés csecsemő- és kisgyermeknevelők számára (15 óra – 16 kredit)

Részletek » 19 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Mentális mentőcsomag Pedagógusoknak – Továbbképzés tanítók, tanárok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 29 900 Ft Jelentkezem