Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Cogito ergo sum! – Gondolkodom, tehát vagyok! (15 óra – 15 kredit)

15 óra

Egyedülálló módszertan! Amennyiben alkalmazza a tanórákon úgy: fejleszti a gyermekek gondolkodási képességét, egy új tanulásmódszertant ad a diákok kezébe, kreatívan gondolkodó felnőtteket nevel.

Kiknek ajánljuk? Pedagógus
Idő/kredit:
Azonosító: B56  
Bruttó ár:
12 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Élethosszig tartó tanulás, kreativitás, problémamegoldás – a 21. század alapfogalmai. Hogyan tudja mindezt elsajátítatni a gyerekekkel? A gazdasági életben már régóta használt Bono-módszer most az iskolára átdolgozva már elérhető képzés formájában.

Cogito ergo sum! – Gondolkodom, tehát vagyok! (15 óra – 15 kredit)

A Cogito ergo sum! – Gondolkodom, tehát vagyok! című továbbképzésünk Edward de Bono A HAT GONDOLKODÓ KALAP módszerének tanórákon, értekezleteken való alkalmazhatóságát mutatja be. A módszert egyre többen alkalmazzák a tananyag feldolgozáshoz, és most Önnek is lehetőséget biztosítunk, hogy megismerje, és a módszertani eszköztára részévé váljon.

A módszerről és a képzésről: A kreatív gondolkodás tanulható, fejleszthető. Olyan képesség, amit bárki meg tud tanulni, gyakorolni és használni is képes négytől kilencven éves korig. Edward de Bono A HAT GONDOLKODÓ KALAP módszerét a világ minden részén alkalmazzák, nem csak az oktatásban, hanem a gazdasági élet minden területén. Magyarország elsőként a kifejezetten oktatásra átdolgozott módszertannal ismerkedhet meg! Amennyiben alkalmazza a tanórákon úgy, fejleszti a gyermekek gondolkodási képességét, egy új tanulásmódszertant ad a diákok kezébe, kreatívan gondolkodó felnőtteket nevel. Ajánljuk minden olyan pedagógusnak, tantestületnek, akik nem riadnak vissza a hatékony, új módszerektől!

A képzés felépítése
1.Modul: Hogyan gondolkodunk?
2.Modul: Rakjunk egy kis rendet! A gondolkodás szakaszai, alapvető gondolkodási folyamatok
3.Modul: Irányított gondolkodás – Edward de Bono: A hat gondolkodó kalap módszer
4.Modul: Alkalmazási területek, gyakorlati példák; a módszer alkalmazása tanítási órákon Képzési garancia: A résztvevőink elégedettsége!

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

“A képzés nem csak új egy új módszerrel gazdagított, hanem új látásmódot is adott a gondolkodás területéről. Már otthon a családdal a kalapos módszerrel tervezzük a nyaralást is! Sok sikert kívánok Önöknek a képzéseikhez!” (É.I. Budapest)

„Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit a rendkívül színvonalas képzés során megtapasztaltam. Igyekszem a tanítás során is kamatoztatni majd a tanegységekben szereplő hasznos információkat.” (Dr. E. Á. Sz., Sárospatak)

 

A továbbképzés nem akkreditált! Azonban felhívjuk a figyelmét, hogy 120 kreditnyi kötelezettségéből 30 kreditnyit nem akkreditált képzéssel is összegyűjthet, ezáltal ez a továbbképzés is elszámolható! (277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet 5§ 3. bekezdés d. pont)

 

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és az igazolás kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítvánnyal egyenértékű igazolást postázzuk Önnek!

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


12 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

120 óra

Modern óvodapedagógus képzéscsomag

Részletek » 102 600 Ft 59 900 Ft Jelentkezem
óra

IKT START! – hogyan kezdjük el alkalmazni az IKT eszközöket eredményesen a tanórán – továbbképzés tanítók, tanárok számára

Részletek » 24 990 Ft 12 990 Ft Jelentkezem
30 óra

Lépj tovább! Haladó IKT továbbképzés tanítók, tanárok számára – 30 óra, 30 kredit

Részletek » 28 990 Ft 18 990 Ft Jelentkezem