Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

óvodapedagógus – Mány

Keressük a mányi Szent Ferenc Tanyaóvodába azt az óvodapedagógust, aki hisz abban, hogy a gyerekeknek a természetben való lét ugyanolyan létszükséglet, mint a tiszta víz és a falat kenyér.

Szívesen dolgozik olyan nevelési programban, amely biztosítja a gyerekeknek, hogy az óvodai életük nagy részét a természetben töltsék. Fontosnak tartja a környezet óvását, a fenntarthatóságot és ezt a gyermek felé is közvetíti.

Szeretettel várjuk azt a melegszívű óvónőt, aki magáénak vallja, értéknek tekinti a következőket: keresztény értékrend, természet szeretete, természetben töltött idő, nincs rossz idő, csak nem megfelelő ruházat fizikai/kerti munka szeretete, óvodai ritmusok fontossága, természet-művészeti nevelés.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy leendő munkatársunk: Képes legyen hatékonyan végezni munkáját, de tudjon olykor csak jelen lenni a gyerekek számára.

 

Szeretettel, érthetően kommunikáljon, tisztelettel bánjon a környezetében lévőkkel (gyerekekkel, szülőkkel, munkatársakkal).

Legyen nyitott, reflektív személyiség, aki önmaga is szeret visszajelezni.

Képes legyen csapatban, célra tartva dolgozni, adott esetben konfliktust is vállalni.

Felelősségtudóan, tulajdonosi szemlélettel dolgozzon az óvodában, ennek megfelelően legyen proaktív.

El tudja végezni az óvodapedagógusi és az ezzel járó adminisztrációs feladatokat.

Amit kínálunk: családias környezet, utazási költségtérítés, innovatív szemléletű csapat, részmunkaidős vagy teljes állás, ingyenes étkezés a gyerekekkel.

Munkavégzés helye: 2065 Mány, Rákóczi Ferenc u. 81.

Weboldalunk: https://szftanyaovi.hu

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az alapitvany(kukac)szftanyaovi(pont)hu címre várjuk.