Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Óvodapedagógus – Bélapátfalva

A Bélapátfalvai Százszorszép Óvoda, Bölcsőde és Konyha pályázatot hirdet Óvodapedagógus munkakör betöltésére, határozott idejű közalkalmazotti jogviszonnyal, 2020 09.01-től előre láthatólag két nevelési évre.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Heves megye, 3346 Bélapátfalva, Táncsics Mihály utca 4.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Óvodapedagógusi feladatok ellátása a helyi Pedagógiai program és az óvoda Alapító okirata alapján Pályázati feltételek: Főiskola, óvodapedagógus képesítés, Büntetlen előélet, magyar állampolgárság, cselekvőképesség

A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Barta Krisztina nyújt, a 304331240 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak a Bélapátfalvai Százszorszép Óvoda, Bölcsőde és Konyha címére történő megküldésével (3346 Bélapátfalva, Táncsics Mihály utca 4. ).

Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 66/1-1/2020 , valamint a munkakör megnevezését: Óvodapedagógus. Elektronikus úton a belapatovoda@gmail.com E-mail címen keresztül

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Képesítési előírások igazolására az iskolai végzettséget tanúsító okmány másolata Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány Szakmai önéletrajz, motivációs levél Adatvédelmi nyilatkozat (a pályázó hozzájáruló nyilatkozata személyes adatai kezeléséhez a pályázat elbírálásával kapcsolatban)

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 10.