Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Médiaértés-oktató munkatárs – Budapest

Az NMHH médiaértés-oktató központja, a budapesti Bűvösvölgy munkajogviszony keretében betöltendő munkakörbe határozott időre médiaértés-oktató munkatársat keres

A munkavégzés helye: Budapest

Érdekel a média működése? Képben vagy az aktuális tévéműsorokkal, a valóságshow-k és a tehetségkutatók működésével, videójátékokkal és a közösségi médiával kapcsolatban? Ráadásul van tanári tapasztalatod és még a gyerekekkel is jól bánsz? Akkor Téged várunk!

Bűvösvölgyben élményszerű keretek között dolgozhatsz azon, hogy fiatalok tudatosan és biztonságosan használják a médiát.

A munkatárs főbb munkaköri feladatai: – foglalkozásokat vezet a szükséges technikai eszközöket felhasználva az NMHH budapesti médiaértés-oktató központjában, – médiaismereti előadásokat tart, programokat, bemutatókat szervez különböző életkorú (elsősorban általános és középiskolás) látogatók számára, – felügyeli a foglalkozás során a résztvevők biztonságát, az általuk használt technikai eszközök biztonságos működtetését, – kapcsolatot tart a Központ célközönségével, iskolákkal, valamint szervezi és adminisztrálja a programokat, – kreatív ötletekkel hozzájárul a Központ oktatási tematikájának, eszköztárának folyamatos fejlesztéséhez.

A munkakör betöltésének feltételei: – bölcsészettudományi és/vagy tanári/tanítói felsőfokú végzettség, – legalább 3 éves tanári/tanítói tapasztalat, – készség és képesség gyermekekkel való közös munka vezetésére, moderálására, érdeklődésük felkeltésére és fenntartására, – magas szintű számítógépes felhasználói gyakorlat, – alapfokú angolnyelv-tudás, – oktatói, nevelői, animátori ambíció és motiváció, – türelem, megbízhatóság, felelősségvállalás, – jó kommunikációs, írás- és szervezőkészség, csapatjáték, – empatikus, nyitott, vidám és kreatív, problémamegoldó személyiség, – terhelhetőség, rugalmasság, – magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet.

Előnyt jelent: – mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy oktatásában szerzett gyakorlat, – médiaeszköz, informatikai eszköz kezelési ismeretek, – az informatikai és stúdióberendezések üzemeltetésében, kezelésében szerzett jártasság vagy tapasztalat, – hírközlési és/vagy távközlési és/vagy média területen szerzett szakmai tapasztalat, – az internet magas szintű ismerete.

Az ideális pályázó megbízható, nyitott, vidám és kommunikatív személyiség, aki széleskörű szakmai tapasztalatokat szerzett oktatói, nevelői területen, és ismeri a hírközlés, távközlés és a média működési mechanizmusait. Rendelkezik a kapcsolatteremtés, a kooperáció és a konfliktuskezelés képességével. Magas szinten ismeri a számítógépes alkalmazásokat és az internet világát. Nyitott az új feladatokra, de a napi rutinmunkában is pontos.

A pozíció határozott időre, két tanévre, a 2018/19-es és a 2019/20 tanévekre szól.

Munkába állás, betanulás 2018 májusától.

A foglalkoztatási jogviszonyra az 2012. évi I. tv (Mt.) vonatkozó rendelkezései az irányadók.

Amennyiben ez a munkalehetőség felkeltette az érdeklődésedet, akkor kattints az alábbi linkre: Jelentkezés az NMHH által meghirdetett álláslehetőségre

Az elektronikus űrlapot értelemszerűen kérjük kitölteni.

A „Pozíció és bérigény megjelölése” szakasznál kérjük bejelölni a „Médiaértés-oktató (Budapest)” sor melletti négyzetet.

A jelentkezési határidő 2018. március 20.

A jelentkezések elbírálása a benyújtási határidőt követő egy hónapon belül történik. A munkakör a kiválasztási folyamat után azonnal betölthető. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak azokat a pályázókat áll módunkban személyesen is meghallgatni, akik képzettségük, ismereteik és szakmai tapasztalataik alapján elképzeléseinknek mindenben megfelelnek.