Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

intézményvezető -általános iskola – Budapest

Brit-Magyar Kéttanyelvű Általános Iskola Pozíció: Általános Iskolai Igazgatóhelyettes

Helyszín: Budapest, II. kerület

Közvetlen felettes: Iskolaigazgató

Kezdés: 2020. augusztus

Iskolánk A Brit-Magyar iskola egy alapítványi magániskola, amely 2020 szeptemberétől várja az általános iskolás gyerekeket.

Az iskola progresszív tanítási módszertanok alkalmazására, valamint a nemzetközi oktatási jógyakorlat használatára törekszik.

Tantervünk követi a magyar nemzeti alaptanterv kéttannyelvű iskolákra vonatkozó előírásait, amit ötvözünk az angol és walesi iskolák számára kidolgozott Cambridge-i oktatási programmal.

A tanulási folyamatot megfelelő tanulást segítő tananyagokkal és online programokkal is támogatjuk, amikhez gyerekek az órai munka keretén belül iPad-ken keresztül férhetnek hozzá.

Programunk alappillére, hogy a leglelkesebb és legtehetségesebb tanári karral dolgozzunk.

Munkatársaink képzett iskolai tanárok , akár magyar állampolgárok, akár angol anyanyelvűek.

Tanárainkat folyamatosan továbbképezzük.

Az elmúlt két évben létrehoztunk egy saját fejlesztésű szakmai programot, amelynek célja az osztálytermi gyakorlat 12 alapterületén történő készségfejlesztés. Ez a képzési program egész évben valamennyi tanár számára elérhető, egyéni konzultáció és csoportos tanulás útján.

Képzéseinkbe egyaránt bevonunk külsős, kéttannyelvű oktatásban specializálódott trénereket és saját kollégáinkat is.

 Iskolánkat olyan brit és magyar szakemberek alapították, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek helyi és nemzetközi iskolák létrehozásában és működtetésében.

A Brit-Magyar iskola indulásához olyan tehetséges és energikus oktatási szakembert keresünk, aki együttműködne tapasztalt iskolaigazgatónkkal, aki korábban Magyarország egyik legjobb kéttannyelvű iskolájában dolgozott.

Mivel ez egy újonnan induló iskola, az új kollégának lehetősége lesz aktívan részt venni a Brit-Magyar kéttannyelvű általános iskola értékeinek, kultúrájának és színvonalának kialakításában.

A sikeres jelöltnek jelentős szerepe lesz a tanárok kiválasztásában és szakmai támogatásukban, az iskola pedagógiai programjának kidolgozásában, a tantárgyi felosztás és órarend kialakításában illetve iskolához kapcsolódó reprezentatív feladatok ellátásában.

Egy olyan ambiciózus szakember keresünk, aki idővel akár az iskola igazgatójaként is szerepet tudna vállalni.

A pozíció betöltéséhez szükséges a közoktatási vezető és a szakvizsga szakképesítés.

Amit ajánlunk:

Kimagasló jövedelmet és képzési támogatást kínálunk.

Kérjük, küldje el önéletrajzát és diplomájának és közoktatási vezetői szakképesítésének másolatát a info@britmagyariskola.hu email címre.