Modern Pedagógus csomag


39941679 – e-book, stack of books

Mitől lesz valaki 21. századi tanár? Attól, hogy innovatív, újító, modern, digitális és színes. Mivel tudja mindezt elérni? Legújabb szakkönyvcsomagunkkal, mely 2+1 szakkönyvvel és 1 e-learning alapú képzéssel segíti Önt, hogy modern, 21. századi pedagógussá válhasson!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Pedagógus
Azonosító:

Bruttó:

26 880 Ft 17 880 Ft

Részletes információ

 

A csomag tartalma

 

Prievara Tibor: A 21. századi tanár

A könyv olyan motivációs módszer leírását tartalmazza az ötlettől a kísérleti fázison át a megvalósításig, aminek köszönhetően a diákok nem a szorongást élik meg az iskolai teljesítménnyel kapcsolatban, hanem kialakul a tanulás szeretete és a belső motiváció. Ez a módszer a gamification.

 

Fegyverneki Gergő: IKT-s ötlettár

Modern Pedagógus sorozatunk legújabb darabja, mely (nemcsak) kezdőknek mutatja be az IKT-eszközök iskolai felhasználásnak lehetőségeit. Hatékonyan és egyszerűen használható ötletgyűjtésre és új webes felületek megismerésére egyaránt, segítségével bárki könnyedén beemelheti az IKT-eszközöket a tanulási-tanítási folyamat bármely tevékenységébe.

 

Játékkal jobb tanítani! – A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek

Magyarország első e-learning alapú gamification képzése Prievara Tibor módszere alapján. Segítségével kidolgozhatja saját rendszerét, melyet a képzés elvégzése után akár nyomban be is vezethet! Ha szeretné aktivizálni diákjait, erősítené motivációjukat, fejlesztené kreativitásukat és örömteli együttműködésre vágyik, „gamifikáljon” 15 órás, 15 kredipontos képzésünkkel!

 

+ 1 ajándék e-book: Digitális történetmesélés

E-book-unk bemutatja a digitális történetmesélés létrejöttét, a módszer lényegét, folyamatát és felhasználási lehetőségeit az oktatásban.

 

Több száz oldalnyi eredeti ötlet, tipp és segítség, amivel megkönnyítjük és eredményessé tesszük a munkáját!

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1500 Forint postaköltség
  • Banki átutalás 3 napos határidővel: 890 Forint
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Külföldre történő megrendelés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat! (info@neteducatio.hu)

 

Az eszközcsomag megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja. Külföldre történő megrendelés esetén, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat! (info@neteducatio.hu)


Bruttó:

26 880 Ft 17 880 Ft