Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Etika oktatása a középiskolában 60 óra – 60 kredit

60 óra

Szerezze meg nálunk a középiskolai etika oktatáshoz szükséges 120 kreditet két továbbképzésünkkel! Kapcsolja össze az elméletet a gyakorlattal, tegyen szert olyan tudásra már a képzés során, amiket bevihet az óráira, alkalmazhat a mindennapok során.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár
Idő/kredit: 60/60
Azonosító: B68  
Bruttó ár:
59 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Szerezze meg nálunk a középiskolai etika oktatáshoz szükséges 120 kreditet két továbbképzésünkkel! Kapcsolja össze az elméletet a gyakorlattal, tegyen szert olyan tudásra már a képzés során, amiket bevihet az óráira, alkalmazhat a mindennapok során.

60 órás akkreditált távoktatásos továbbképzés – akkreditációs szám: 957/73/2013.

Bizonyára tudja már, hogy Ön etika tantárgyat fog-e tanítani. Amennyiben igen, és még nem jelentkezett képzésre, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen mihamarabb, hiszen csak úgy tudja a tantárgyat tanítani, ha rendelkezik a tanúsítvánnyal. Tudjuk, hogy gyakran sem energiája, sem kedve nincs a továbbképzéshez, a dolgozatok elkészítéséhez. Éppen ezért egy olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania. Az etika továbbképzéscélja, hogy felkészítse a középiskolai tanárokat az etika tantárgy oktatására.

A továbbképzés felépítése:
1. tanulási egység: A téma exponálása (5x 45 perc)
2. tanulási egység: Az etika története (10 x 45 perc)
3. tanulási egység: Szaketikák – elméleti felkészítő az etika tanításához (10 x 45 perc)
4. tanulási egység: Tanításmódszertan (5×45 perc)
5. tanulási egység: Alapvető etika témájának feldolgozása (10x 45 perc)
6. tanulási egység: Egyén és közösség témájának feldolgozása (10 x 45 perc)
7. tanulási egység: Korunk kihívásai témájának feldolgozása (10 x 45 perc) A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak.

A továbbképzés során 7 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel.

A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére. 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről98. § (14) b) az a) pontban meghatározott szakirányú továbbképzés hiányában legalább százhúsz órás pedagógus-továbbképzés keretében elsajátította az adott tantárgy, tantárgyi modul oktatásához szükséges elméleti és módszertani ismereteket. A 60 órás etika középiskolai továbbképzés 60 órás felső tagozatos erkölcstannak kombinálható. A továbbképzés távoktatásos formában kerül megszervezésre, ezáltal Önnek: nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

„A képzésük elvégzése egy kis félelmet keltett bennem, hiszen soha sem végeztem még ehhez hasonlót, azonban hamar rájöttem, hogy milyen könnyen hozzá tudok férni az anyagokhoz. Külön köszönöm a sok segítséget a jelentkezéshez!” (K.Zs. Győr)

“Nagyon jól esik időnként a megerősítés, hiszen a mai tanári társadalomban egymás megbecsülésével, egymás értékeinek felfedezésével ritkán találkozom. Tanegységeiket örömmel végzem, a feladatok kellemesek, szórakoztatóak, hosszú távon meg igazán hasznosak.” (N.M., Budapest)

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


59 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Digitális generációhoz igazított pedagógia-módszertani továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

A szülőkkel való kapcsolattartás, együttnevelés innovatív formái óvodától középiskoláig-továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Differenciálás az óvodában-továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem