Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Erkölcstan oktatása az általános iskola felső tagozatában 60 óra – 60 kredit

60 óra

Erkölcstant szeretne tanítani felső tagozaton? Nincs is másra szüksége, mint elvégezni tanfolyamunkat, aminek a sikeres zárása után erkölcstant tanító pedagógus válik majd Önből. A továbbképzésünk különlegessége, hogy az elméletet a gyakorlattal ötvözi, így számtalan hasznos ötlettel, gyakorlati tanáccsal gazdagodik.

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Tanító
Idő/kredit: 60/60
Azonosító: B67  
Bruttó ár:
49 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Erkölcstant szeretne tanítani felső tagozaton? Nincs is másra szüksége, mint elvégezni tanfolyamunkat, aminek a sikeres zárása után erkölcstant tanító pedagógus válik majd Önből. A továbbképzésünk különlegessége, hogy az elméletet a gyakorlattal ötvözi, így számtalan hasznos ötlettel, gyakorlati tanáccsal gazdagodik.

Erkölcstan oktatása az általános iskola felső tagozatában 60 óra – 60 kredit 60 órás akkreditált távoktatásos továbbképzés
A képzés akkreditációs száma: 957/71/2013.

+ AJÁNDÉK ERKÖLCSTAN KÉZIKÖNYVVEL!

Bizonyára tudja már, hogy Ön erkölcstan tantárgyat fog-e tanítani. Amennyiben igen, és még nem jelentkezett képzésre, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen mihamarabb, hiszen csak úgy tudja a tantárgyat tanítani, ha rendelkezik a tanúsítvánnyal. Tudjuk, hogy gyakran sem energiája, sem kedve nincs a továbbképzéshez, a dolgozatok elkészítéséhez. Éppen ezért egy olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania. A továbbképzés célja, felkészíteni az általános iskola felső tagozatában tanító pedagógusokat az erkölcstan oktatására

A továbbképzés felépítése:
1. tanulási egység: A téma exponálása (5x 45 perc)
2. tanulási egység: Az etika története (10 x 45 perc)
3. tanulási egység: Szaketikák – elméleti felkészítő az etika tanításához (10 x 45 perc)
4. tanulási egység: Tanításmódszertan (5×45 perc)
5. tanulási egység: Erkölcstan az 5-6. évfolyam számára (15 x 45 perc)
6. tanulási egység: Erkölcstan a 7-8. évfolyam számára (15 x 45 perc)

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 6 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére.

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei! 

„Az ajándék kézikönyvet megkaptam, sokat fogom használni a sok praktikus feladat miatt. Nagyon köszönöm az előző két feladatra írt észrevételeit és tanácsait.” (K.K. , Szombathely)

„Meggyőzött arról, hogy van értelme az erkölcstan tantárgynak, mert hetente egyszer egy órában foglalkozhatunk a társadalmi együttélés szabályaival, a helyes önértékeléssel, minden olyan dologgal, ami az embert emberré teszi.” (T.P.É., Ráckeresztúr)

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


49 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Digitális generációhoz igazított pedagógia-módszertani továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

A szülőkkel való kapcsolattartás, együttnevelés innovatív formái óvodától középiskoláig-továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Differenciálás az óvodában-továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem