Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

100% ZÖLD OVI – A Zöld Óvoda kritériumrendszere a gyakorlatban megvalósítva – (30 óra – 30 kredit)

30 óra

Az öko-tudatosság, a környezettudatos gondolkodás ma már nem csak egy divat, hanem életmód. Alakítson ki Ön is Zöld óvodát, ismerje meg ennek elméleti és gyakorlati hátterét, tudjon meg mindent a Zöld Óvoda kritériumrendszeréről!

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Idő/kredit: 30/30
Azonosító: B53  
Bruttó ár:
34 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Az öko-tudatosság, a környezettudatos gondolkodás ma már nem csak egy divat, hanem életmód. Alakítson ki Ön is Zöld óvodát, ismerje meg ennek elméleti és gyakorlati hátterét, tudjon meg mindent a Zöld Óvoda kritériumrendszeréről!

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

 

100% ZÖLD OVI – A Zöld Óvoda kritériumrendszere a gyakorlatban megvalósítva – ( 30 óra – 30 kredit) 30 órás akkreditált távképzés továbbképzés
A képzés akkreditációs száma: 957/74/2013

+ AJÁNDÉK KÉZIKÖNYVVEL!

A hazánkban egyedülálló képzés során elsajátíthatja azokat az ismérveket mind elméletben, mind a gyakorlatban, melyek a Zöld Óvoda megvalósításához szükségesek. A képzés célja, hogy bemutassa a fenntarthatóság elemeit, és azt, hogy hogyan tudjuk ezeket lépésről lépésre beépíteni az óvoda életébe. A képzés során megismerkedhetnek a Zöld Óvoda elméleti hátterével, gyakorlatban sajátíthatják el a komposztálás, madár tanösvény, erdei óvoda, élménypedagógia, szelektív hulladékgyűjtés megvalósításának elemeit, mindezt tanulmányokkal, képekkel, videókkal kiegészítve, szemléltetve. A továbbképzésben bemutatásra kerül a Zöld óvoda kritériumrendszere is. A továbbképzés további célja, hogy nem csak a környezeti nevelés témájával ismerkedjen meg, hanem a környezetvédelem alapjaira is rálátása legyen. Éppen ezért, szó esik a fenntarthatóság alapelveiről, amiket végigolvasva egy új útirány rajzolódik ki a környezetvédelem horizontján. A képzés ezáltal segítséget nyújt abban, hogyan lehet kialakítani környezettudatos magatartást és a környezetért felelős életvitelt.

A továbbképzés felépítése:
I. tanulási egység: A Környezeti nevelés alapjai, elvei (5 x 45 perc)
1. fejezet: Környezet és környezetvédelem
2. fejezet: Környezeti nevelés
II.. tanulási egység: Környezetünk fenntarthatósága (15 x 45 perc)
1. fejezet: Az egészséges életmód kialakítása
2. fejezet: : Hulladékgazdálkodás, komposztálás, szelektív gyűjtés
3. fejezet: Energiahatékonyság, megújuló energiák
III. tanulási egység: Környezeti nevelés a természetben (10 x 45 perc)
1. fejezet: Erdőpedagógia
2. fejezet: A madárbarát óvoda
3. fejezet: A környezetünk megfigyelése évszakonként téma ajánlásokkal A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak.

A továbbképzés során 3 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére. 

Szakmai érvek helyett, meggyőzőbbek a pedagógus továbbképzéseinken résztvevők véleményei!

“Igazán hasznos volt a számomra továbbképzés. Sok új ismeretet szereztem. A zöld óvoda követelményeivel sikerült teljes mértékben tisztában lennem, így már tudom, hogy pontosan mit is kell megvalósítanunk. A tanulás e fajta módja is megtetszett, érdekes volt, új kihívás elé állított.” (P. É. Bóbita Óvoda)

“Köszönöm a tanulásnak, továbbképzésnek ezt az új formáját. Először idegenkedtem tőle, de ez nem tartott sokáig. Hasznos dolgokat tanultam, és tudom használni a gyakorlatban.” (G. K, Lajosmizse)

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 •  Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!


34 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Digitális generációhoz igazított pedagógia-módszertani továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

A szülőkkel való kapcsolattartás, együttnevelés innovatív formái óvodától középiskoláig-továbbképzés pedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Differenciálás az óvodában-továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra, 30 kredit)

Részletek » 32 900 Ft Jelentkezem